מוצר מחיר כמות סה"כ
סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00

תוסיפו ירקות לחיים

עכשיו ביכין! סדרת הירקות והקטניות באריזות קטנות.

מגוון קטניות וירקות של יכין במנות קטנות, טעימות ומוכנות לאכילה!
כל קטנייה וירק נבחרו בקפידה, בושלו בעיבוד מינימלי עד להגעת מרקם מושלם וללא חומרים משמרים.
אז קדימה תוסיפו ירקות לחיים, תתחילו בקטנה!

main products

תתחילו בקטנה!

כתוספת קלה ובריאה לסלט, כחלק מתבשיל או כמנת חלבון טעימה, בבית, במשרד או על הדרך, הסדרה שלנו פותחה כך שתאפשר לכל אחת ואחד לשלב ירקות וקטניות בתפריט, להנות מערכים תזונתיים עשירים, בקלות, נוחות ובגודל אידאלי.

person icon

גודל מושלם – כמות אופטימלית למנה אישית או כתוספת

person icon

בכל מקום– מותאמות לאכילה בבית, במקום העבודה או מחוצה לו

person icon

מוכנות לאכילה – מאפשרות לכם לנהל אורח חיים בריא במהירות ובקלות

person icon

ישירות מהטבע – משדרגות כל ארוחה ברכיבים בעלי ערכים תזונתיים ישירות מהטבע

person icon

אינן מכילות חומרים משמרים – בזכות תהליך האריזה הייחודי

ללא חומרים משמרים!

סדרת הירקות והקטניות של יכין אינה מכילה חומר משמר!
אז איך בכל זאת מצליחים לשמור על איכות חומר הגלם?
בעזרת טכנולוגיית העיקור.
השיטה פשוטה, הירק נארז בקופסא באופן מידי, מפעילים על הקופסא לחץ גבוה וטמפרטורה גבוהה למשך זמן קצר וכך מוודאים שהמוצר נקי לחלוטין מחיידקים, תוך שמירה מקסימלית על ערכיו התזונתיים.

מתכונים

מצרכים ל-10 לחמניות:

    • 2 כפות סוכר לבן
    • 1 כף שמרים יבשים
    • 1 כוס מים
    • 1/2 כוס שמן קנולה
    • 1 קופסא קוביות סלק של יכין
    • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
    • 1 כפית מלח דק
    • 1 ביצה L
    • 1/2 כוס שומשום

אופן הכנה:

    • מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
    • טורפים את הביצה.
    • שמים את כל הרכיבים מלבד המלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומעבדים את הבצק כ-5 דקות. כשנוצר גוש בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד את הבצק כ-7 דקות, עד שנוצר בצק רך ומעט דביק.
    • מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומניחים להתפחה.
    • אחרי 30 דקות מוציאים את האוויר באמצעות האגרופים, עוטפים שוב את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה שנייה של 60 עד 90 דקות.
    • לאחר ההתפחה השנייה, קורצים 10 עיגולים מהבצק ומגלגלים ביד לכדורים עגולים.
    • מניחים על התבנית, מברישים בביצה, מפזרים מעט שומשום, ומניחים להתפחה נוספת של 20-40 דקות.
    • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
    • מברישים שוב את הלחמניות במעט ביצה טרופה ואופים עד שהלחמניות זהובות.
corn and zuccini patties image
close button

מרק תירס וירקות - טל כהן השף של יכין

    • קופסת תירס השדה 550 גרם
    • 2 יח’ קישואים חתוכים לקוביות
    • 1 כוס קוביות דלעת
    • 1 יח’ בצל חתוך לקוביות
    • 2 יח’ שיני שום פרוסות
    • 2 כפות עירית קצוצה דק
    • 2 כפות כוסברה קצוצה
    • 1 סלסלת פטריות חתוכות לחצאים
    • 4 כפות שמן זית
    • 1 כפית מלח
    • 1 כף מרק עוף או ירקות
    • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
    • 1/2 כפית סוכר
    • 1 ליטר מים חמים

אופן הכנה:

    • מאדים בסיר עם השמן זית את הבצל, הקישואים, הדלעת והשום הפרוס.
    • לאחר השחמה מוסיפים את המים ואת מחית הפולנטה, מביאים לרתיחה ומתבלים, טוחנים את קופסת התירס בבלנדר ומוסיפים לסיר מביאים לרתיחה ומבשלים כ10-15 דק ומוסיפים את העלים הירוקים והפטריות ומבשלים עוד חמש דק’.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים לסלט אחד:

    • מצרכים לקינואה:
    • 1 כוס קינואה (אפשר קינואה צבעונית, זה יוצא מקסים!)
    • 2 כוסות מים
    • 1/2 כפית מלח דק
    • מצרכים לסלט:
    • 1 תירס שימורים
    • 1 כף שמן זית לטיגון התירס
    • 1 אבוקדו גדול
    • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים
    • 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ (אפשר גם יותר אם אוהבים)
    • 4 כפות כוסברה קצוצה (לא חובה)
    • 1/4 פלפל צ’ילי ירוק קטן (ללא גרעינים, לא חובה)
    • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • מצרכים לרוטב:
    • 4 כפות שמן זית
    • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי של יכין
    • 1/2 כפית מלח דק (או לפי הטעם)
    • 1/4 כפית פלפל שחור טחון(או לפי הטעם)
    • 1 כפית חומץ בלסמי

אופן הכנה:

    • מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה במשך דקה, דרך מסננת במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
    • מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
    • חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
    • מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
    • מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים ל-20 לביבות:

    • לבלילת הלביבות:
    • 2 קישואים גדולים או זוקיני
    • 1 כוס תירס השדה של יכין
    • 1 כוס קמח לבן
    • 1/4 כוס פירורי לחם
    • 2 ביצים L
    • 1 שן שום כתושה
    • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
    • 1/2 כפית כורכום
    • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
    • 1/2 כפית מלח דק
    • 1 קורט מלח דק
    • לטיגון:
    • 1 כוס שמן קנולה

אופן הכנה:

    • מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
    • מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
    • על הכיריים מחממים מחבת עם השמן.
    • צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
    • הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button