מוצר מחיר כמות סה"כ
סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00

תוסיפו ירקות לחיים

עכשיו ביכין! סדרת הירקות והקטניות באריזות קטנות.

מגוון קטניות וירקות של יכין במנות קטנות, טעימות ומוכנות לאכילה!
כל קטנייה וירק נבחרו בקפידה, בושלו בעיבוד מינימלי עד להגעת מרקם מושלם וללא חומרים משמרים.
אז קדימה תוסיפו ירקות לחיים, תתחילו בקטנה!

main products

תתחילו בקטנה!

כתוספת קלה ובריאה לסלט, כחלק מתבשיל או כמנת חלבון טעימה, בבית, במשרד או על הדרך, הסדרה שלנו פותחה כך שתאפשר לכל אחת ואחד לשלב ירקות וקטניות בתפריט, להנות מערכים תזונתיים עשירים, בקלות, נוחות ובגודל אידאלי.

person icon

גודל מושלם – כמות אופטימלית למנה אישית או כתוספת

person icon

בכל מקום– מותאמות לאכילה בבית, במקום העבודה או מחוצה לו

person icon

מוכנות לאכילה – מאפשרות לכם לנהל אורח חיים בריא במהירות ובקלות

person icon

ישירות מהטבע – משדרגות כל ארוחה ברכיבים בעלי ערכים תזונתיים ישירות מהטבע

person icon

אינן מכילות חומרים משמרים – בזכות תהליך האריזה הייחודי

ללא חומרים משמרים!

סדרת הירקות והקטניות של יכין אינה מכילה חומר משמר!
אז איך בכל זאת מצליחים לשמור על איכות חומר הגלם?
בעזרת טכנולוגיית העיקור.
השיטה פשוטה, הירק נארז בקופסא באופן מידי, מפעילים על הקופסא לחץ גבוה וטמפרטורה גבוהה למשך זמן קצר וכך מוודאים שהמוצר נקי לחלוטין מחיידקים, תוך שמירה מקסימלית על ערכיו התזונתיים.

מתכונים

מצרכים ל-10 לחמניות:

    • 2 כפות סוכר לבן
    • 1 כף שמרים יבשים
    • 1 כוס מים
    • 1/2 כוס שמן קנולה
    • 1 קופסא קוביות סלק של יכין
    • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
    • 1 כפית מלח דק
    • 1 ביצה L
    • 1/2 כוס שומשום

אופן הכנה:

    • מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
    • טורפים את הביצה.
    • שמים את כל הרכיבים מלבד המלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומעבדים את הבצק כ-5 דקות. כשנוצר גוש בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לעבד את הבצק כ-7 דקות, עד שנוצר בצק רך ומעט דביק.
    • מעבירים את הבצק לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומניחים להתפחה.
    • אחרי 30 דקות מוציאים את האוויר באמצעות האגרופים, עוטפים שוב את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה שנייה של 60 עד 90 דקות.
    • לאחר ההתפחה השנייה, קורצים 10 עיגולים מהבצק ומגלגלים ביד לכדורים עגולים.
    • מניחים על התבנית, מברישים בביצה, מפזרים מעט שומשום, ומניחים להתפחה נוספת של 20-40 דקות.
    • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
    • מברישים שוב את הלחמניות במעט ביצה טרופה ואופים עד שהלחמניות זהובות.
corn and zuccini patties image
close button

מרק תירס וירקות - טל כהן השף של יכין

    • קופסת תירס השדה 550 גרם
    • 2 יח' קישואים חתוכים לקוביות
    • 1 כוס קוביות דלעת
    • 1 יח' בצל חתוך לקוביות
    • 2 יח' שיני שום פרוסות
    • 2 כפות עירית קצוצה דק
    • 2 כפות כוסברה קצוצה
    • 1 סלסלת פטריות חתוכות לחצאים
    • 4 כפות שמן זית
    • 1 כפית מלח
    • 1 כף מרק עוף או ירקות
    • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
    • 1/2 כפית סוכר
    • 1 ליטר מים חמים

אופן הכנה:

    • מאדים בסיר עם השמן זית את הבצל, הקישואים, הדלעת והשום הפרוס.
    • לאחר השחמה מוסיפים את המים ואת מחית הפולנטה, מביאים לרתיחה ומתבלים, טוחנים את קופסת התירס בבלנדר ומוסיפים לסיר מביאים לרתיחה ומבשלים כ10-15 דק ומוסיפים את העלים הירוקים והפטריות ומבשלים עוד חמש דק'.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים לסלט אחד:

    • מצרכים לקינואה:
    • 1 כוס קינואה (אפשר קינואה צבעונית, זה יוצא מקסים!)
    • 2 כוסות מים
    • 1/2 כפית מלח דק
    • מצרכים לסלט:
    • 1 תירס שימורים
    • 1 כף שמן זית לטיגון התירס
    • 1 אבוקדו גדול
    • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים
    • 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ (אפשר גם יותר אם אוהבים)
    • 4 כפות כוסברה קצוצה (לא חובה)
    • 1/4 פלפל צ’ילי ירוק קטן (ללא גרעינים, לא חובה)
    • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • מצרכים לרוטב:
    • 4 כפות שמן זית
    • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי של יכין
    • 1/2 כפית מלח דק (או לפי הטעם)
    • 1/4 כפית פלפל שחור טחון(או לפי הטעם)
    • 1 כפית חומץ בלסמי

אופן הכנה:

    • מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה במשך דקה, דרך מסננת במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה מרוככת ומוכנה לאכילה.
    • מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
    • חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
    • מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
    • מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים ל-20 לביבות:

    • לבלילת הלביבות:
    • 2 קישואים גדולים או זוקיני
    • 1 כוס תירס השדה של יכין
    • 1 כוס קמח לבן
    • 1/4 כוס פירורי לחם
    • 2 ביצים L
    • 1 שן שום כתושה
    • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
    • 1/2 כפית כורכום
    • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
    • 1/2 כפית מלח דק
    • 1 קורט מלח דק
    • לטיגון:
    • 1 כוס שמן קנולה

אופן הכנה:

    • מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
    • מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
    • על הכיריים מחממים מחבת עם השמן.
    • צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
    • הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.
    • בתיאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים לקציצות:

  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כוס אפונה ירוקה של יכין
  • 1 כוס גרגירי תירס של יכין
  • 2 ביצים L
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס לטיגון
  • 1 1/2 כוסות שמן קנולה

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה גס בעזרת מזלג.
  • מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את שאר מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
  • עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את העיסה למקרר לשעה בערך (ניתן להכין את העיסה לילה קודם ולקרר עד לטיגון או לאפייה).
  • מוציאים את העיסה מהמקרר, מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות.
  • לקציצות מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן בגובה 2 ס”מ ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן.
  • לקציצות אפויות: אם לא רוצים לטגן ניתן לאפות את הקציצות. מצפים תבנית אפיה גדולה בנייר אפייה. משמנים את נייר האפייה בעזרת תרסיס שמן או בעזרת מברשת מרוחה בשמן זית. מניחים את הקציצות על נייר האפייה, מברישים את הקציצות בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד שהקציצות זהובות. אם רוצים הופכים את הקציצות לצד השני ואופים עוד חמש דקות עד שכל הצדדים זהובים.
  • מגישים עם סלט, מיונז, טחינה או יוגורט. הקציצות טעימות מאוד גם בסנדוויץ’ לבית הספר ביום המחרת.
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית:

  • 1 קופסה גרגירי תירס מהשדה בלי תוספת סוכר של יכין (550 גרם)
  • 250 גרם או 1 גביע קוטג’
  • 250 גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%
  • 3 ביצים L
  • 150 גרם גבינה צהובה 28%
  • 3 כפות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח דק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית.
  • מסננים את התירס. מגררים את הגבינה בפומפייה או במגרדת.
  • מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה גדולה ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  • מעבירים את הבלילה לתוך תבנית האפייה, מיישרים ואופים כ-40 דקות, או עד להזהבה.
  • חותכים ומגישים.
corn and zuccini patties image
close button

מרכיבים לסיר גדול:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 מקלות סלרי, חתוכים דק
  • 2-3 שיני שום, כתושות
  • 1 גזר גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כף שטוחה מלח, או לפי הטעם
  • ½ כפית פלפל שחור, או לפי הטעם
  • ½ כפית אורגנו יבש
  • 1.5 כפיות כמון
  • ½ כפית קינמון (אופציונלי)
  • 6-7 כוסות מים רותחים או ציר ירקות
  • 1 קופסה חומוס של יכין
  • 1 קופסה שעועית לבנה ברוטב עגבניות של יכין
  • 1 כף מיץ לימון 100% טבעי של יכין, או לפי הטעם
  • 2 כוסות עלי תרד / מנגולד, קצוצים

אופן הכנה:

  • מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל, הסלרי והשום עד להזהבה קלה.
  • מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה, מערבבים וממשיכים לטגן ביחד עוד 3 דקות.
  • מוסיפים את המלח ושאר התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את המים או הציר, ואת החומוס והשעועית, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות.
  • מוסיפים את העלים הירוקים, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול. מכבים את הלהבה.
  • מגישים מיד או שומרים במקרר.
corn and zuccini patties image
close button

מצרכים לסלט:

  • 2 כוסות גרגירי חומוס של יכין
  • 1 כוס גבינת פטה 5% מגוררת (או איזו שאוהבים)
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס מיץ לימון והגרידה (לא חובה)
  • 1/2 כוס שמן זית

אופן הכנה:

  • מערבבים היטב בקערה את גרגרי החומוס, הפטה, 3/4 מכמות הפטרוזיליה, מיץ הלימון, גרידת הלימון ושמן הזית.
  • מפזרים מעל את יתרת הפטרוזיליה לקישוט ומגישים.
  • בתאבון!
corn and zuccini patties image
close button

מרכיבים ל-2-3 מנות:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • ½ כפית אורגנו יבש
  • 1 קופסה (800 גרם) עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות של יכין
  • ½ כוס גרגירי חומוס שלמים של יכין
  • 2.5 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס (50 גרם) פסטה קצרה
  • 1 כפית מלח, או לפי הטעם
  • ¼ פלפל שחור
  • 1-2 כפיות סוכר, לפי הטעם
  • 1-2 כפיות מיץ לימון, או לפי הטעם
  • הגשה:
  • בצל ירוק, קצוץ

אופן הכנה:

  • מחממים את השמן הסיר ומטגנים את הבצל, השום והאורגנו עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות, החומוס, המים והפסטה, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות.
  • מתבלים את המרק, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
  • יוצקים לצלחות הגשה, מפזרים בצל ירוק ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
corn and zuccini patties image
close button