עיקרית

5 מנות

40 דקות בישול

10 דקות הכנה

בולונז (בשרי או טבעוני) ברוטב קובה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות 1 ס"מ
  • 1 גזר בינוני, חתוך לקוביות 1 ס"מ
  • 500 גרם בשר בקר טחון (או תערובת בשר טחון טבעוני)
  • 1 שן שום, פרוסה דק
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 קופסת רוטב קובה (400 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
  • 1 חבילה פסטה מחיטה מלאה

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים שמן זית במחבת גדולה בעלת שוליים גבוהים מעל להבה בינונית, מוסיפים בצל וגזר ומטגנים 5 דקות, עד לריכוך קל.
  • 02 מגבירים את הלהבה ומוסיפים בשר טחון. מרסקים ומפוררים את הבשר במחבת בעזרת כף עץ וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים והבשר משחים.
  • 03 מוסיפים שום, מלח ופלפל וממשיכים לטגן דקה נוספת. יוצקים רוטב קובה למחבת, ממלאים את הקופסה במים ומוסיפים גם אותם למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות, או עד שהבשר רך והרוטב מסמיך ומצטמצם.
  • 04 מגישים חם על פסטה מחיטה מלאה מבושלת על פי הוראות היצרן.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!