ממרח

4 מנות

10 דקות הכנה

ממרח סלק ושקדים

ממרח יפהפה ועדין טעם, נפלא לנשנוש עם מקלוני ירקות

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 פחית (550 גרם)קוביות סלק של יכין, שטופות ומסוננות (או 3 קופסאות קטנות 200 גרם)
  • 4 כפות טחינת שקדים
  • 4 גבעולי נענע טרייה, עלים בלבד
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים את הסלק למיכל הבלנדר, מוסיפים את יתר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם אחיד, אך עדיין גרגרי מעט.
  • 02 אם המרקם סמיך לטעמכם, מוסיפים 3-2 כפות מים וטוחנים שוב.
  • 03 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, או שומרים בקירור עד להגשה.
♥ טיפ מאיתנו

את חמאת השקדים ניתן להחליף בחמאת קשיו, מקדמיה ואפילו בוטנים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!