סלט

2 מנות

15 דק' הכנה

סלט ברזל עם ויניגרט ספירולינה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • החומרים לוויניגרט:
  • שן שום קלופה
  • כף חרדל גרגירים
  • 1.5 כפות חומץ תפוחים
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • קוביית ספירולינה מסדרת בריאבוע
  • כפית מלח
  • 1/2 כף דבש
  • 3/4 כוס (150 גרם) שמן זית
  • החומרים לסלט:
  • צרור (120 גרם) עלי ארוגולה
  • כוס עלי פטרוזיליה, קצוצים גס
  • כוס עלי נענע, קצוצים גס
  • 2 גבעולי סלרי עם העלים, פרוסים דק
  • תפוח ירוק, חצוי ופרוס דק
  • 1/4 כוס חמוציות
  • לעיטור:
  • 2 כוס אגוזי מלך, קלויים

אופן ההכנה

  • 01 טוחנים את חומרי הוויניגרט במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מרקם אחיד. יוצקים לצנצנת ושומרים במקרר עד לשימוש.
  • 02 מכניסים לקערה רחבה את החומרים לסלט, יוצקים מעל את הוויניגרט ומערבבים בעזרת שתי כפות.
  • 03 עורמים את הסלט בצלחת הגשה גדולה, מפזרים מעל אגוזי מלך ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!