6 מנות

30 דקות בישול

10 דקות הכנה

חצאי חצילים אפויים עם פסטו, רוטב פיצה וגבינת מוצרלה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 3 חצילים, חצויים לאורכם
  • שמן זית לשימון החצילים
  • מלח לפי הטעם
  • 1 קופסת רוטב פיצה (400 גרם) הסדרה הישראלית יכין
  • 1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (או גבינה צהובה)
  • 3 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס פסטו בזיליקום

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים תנור ל- 180 מעלות במצב טורבו.
  • 02 מניחים חצאי חצילים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, כשצדם החתוך פונה מעלה. חורצים בעזרת סכין קטנה חריצים לאורך ולרוחב החציל מבלי לחדור את הקליפה, מברישים את פני החציל בשמן זית ומתבלים במעט מלח.
  • 03 מעבירים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות עד שהחצילים שחומים ורכים. מוציאים מהתנור.
  • 04 מועכים מעט בעזרת כף או מזלג את בשר החצילים הצלויים, כך שתיווצר גומה קטנה במרכז כל חצי חציל. מורחים על כל חצי חציל שתי כפות רוטב פיצה, מפזרים מעל שתי כפות גבינת מוצרלה וחצי כפית גבינת פרמז'ן ומטפטפים מעל כפית פסטו.
  • 05 מחזירים את התבנית לתנור וצולים 10 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה ומשחימה. מוציאים, ממתינים 5 דקות ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!