סלט

מנה אחת

30 דק' הכנה

סלט גרגירי חומוס, תרד ודלעת צלויה

סלט גרגירי חומוס, תרד ודלעת צלויה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים לסלט

  • 1 כוס דלעת, חתוכה לקוביות 1-2 ס"מ
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 1 פחית אישית גרגירי חומוס של יכין, מסוננים ושטופים
  • 2 כוסות עלי תרד צעירים, שטופים
  • 1/4 בצל סגול, פרוס דק
  • 1/4 צ'ילי אדום חריף פרוס דק (לבחירה)
  • לתיבול הסלט
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי
  • 1 כפית מלח
  • קורט כמון
  • 1 כף טחינה גולמית

אופן ההכנה

  • 01 מחממים מחבת על להבה בינונית, מערבבים בקערה קוביות דלעת, שמן זית, מלח ופלפל שחור וצולים את קוביות הדלעת המתובלות במחבת 15-20 דקות שהן מזהיבות ומתרככות. מצננים.
  • 02 מעבירים לקערה את קוביות הדלעת, גרגירי חומוס ויתר מרכיבי הסלט, מוסיפים לקערה את מרכיבי התיבול, למעט טחינה גולמית, ומערבבים בעדינות.
  • 03 מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מזלפים מעל טחינה גולמית ומגישים.
סלט אישי ◆

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!