תוספת

5 מנות

5 דק' הכנה

ממרח תירס ואבוקדו

וריאציה על הגוואקמולי המוכר, כשהתירס מחליף כאן את העגבנייה המסורתית.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • פחית (550 גרם) תירס מהשדה של יכין
  • אבוקדו בשל, קלוף וחתוך לרבעים
  • 1/2 בצל סגול קלוף וחתוך לרבעים
  • 3 כפות פלפל חלפיניו כבוש (או לפי מידת החריפות הרצויה)
  • 1/2 צרור כוסברה טרייה (או פטרוזיליה)
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים את התירס יחד עם מחצית מהנוזלים שבפחית למיכל הבלנדר, מוסיפים את יתר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם אחיד, אך עדיין גרגרי מעט.
  • 02 אם המרקם סמיך לטעמכם, מוסיפים 3-2 כפות מים וטוחנים שוב.
מתאים ל-5 סועדים

♥ טיפ מאיתנו מגישים לצד לחם מלא קלוי מעט וסלט ירוק - ומקבלים ארוחה בריאה ומשביעה.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!