מרק

3 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק סלק קלאסי

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 2 כפות חמאה
  • 1 בצל לבן קטן קצוץ
  • 1 גבעול סלרי פרוס דק
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • עלים משני ענפי תימין
  • 1 פחית (550 גרם) או 3 פחיות של קטנות (200 גרם*3) קוביות סלק של יכין
  • 2 כפות דבש (או ממתיק אחר)
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 1 כף שמנת חמוצה (לבחירה)
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס דק

אופן ההכנה:

  • 01 מעבירים לסיר קטן חמאה, בצל לבן, סלרי, שום ותימין ומטגנים 5 דקות מעל להבה בינונית עד שהבצל מתרכך.
  • 02 מוסיפים לסיר פחית קוביות סלק עם הנוזלים, דבש, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה כ-5 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים שמנת חמוצה (לבחירה) וטוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.
  • 05 יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מעטרים כל מנה בבצל ירוק ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!