מרק

3 מנות

20 דקות בישול

10 דקות עבודה

מרק שעועית לבנה בסגנון טוסקני

הסיבים התזונתיים בשעועית מגבירים את תחושת השובע לאורך זמן.

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • מחטים מענף רוזמרין אחד קצוצים דק (או 1/4 כפית רוזמרין יבש)
  • עלים משני ענפי תימין (לבחירה)
  • 1 פחית (550 גרם) שעועית לבנה של יכין
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • קורט פלפל שאטה גרוס (לבחירה)
  • מעט שמן זית להגשה

אופן ההכנה:

  • 01 מעבירים לסיר קטן שמן זית, בצל, שום, רוזמרין ותימין (לבחירה) ומטגנים מעל להבה בינונית עד שהבצל מתרכך
  • 02 מוסיפים לסיר פחית שעועית לבנה עם הנוזלים, מים, מלח, פלפל ופלפל שאטה גרוס ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה 5 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים, מודדים כוס אחת של המרק ומעבירים לכלי נפרד. טוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני את המרק החם שבסיר עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לסיר את כוס המרק ומערבבים.
  • 05 יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מזלפים מעט שמן זית על כל מנה ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!