סלט

2-4 מנות

15 דקות בישול

10 דקות הכנה

סלט קינואה מקסיקני

בריאות וטעם בקערה אחת! קינואה היא מקור מעולה לחלבונים מן הצומח

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים:

  • מצרכים לסלט :
  • 1 כוס קינואה
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1 פחית (200 גרם) גרעיני תירס מתוק יכין
  • 1 כף שמן זית לטיגון התירס
  • 1 אבוקדו גדול
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים
  • 1/2 בצל סגול בינוני קצוץ (אפשר גם יותר אם אוהבים)
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • אפשרות:
  • 4 כפות כוסברה קצוצה (לא חובה)
  • 1/4פלפל צ’ילי ירוק קטן ללא גרעינים (לא חובה)
  • מצרכים לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי של יכין
  • 1/2 כפית מלח דק (או לפי הטעם)
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון (או לפי הטעם)
  • 1 כפית חומץ בלסמי

אופן הכנה:

  • 01 מכינים את הקינואה: שוטפים את הקינואה דרך מסננת דקה במים זורמים. מעבירים לסיר עם המים והמלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהקינואה רכה ומוכנה לאכילה.
  • 02 מכינים את הסלט: מחממים מחבת נון סטיק קטנה עם כף שמן וקולים את גרעיני התירס קלות (שיזהיבו מעט, הזהרו שלא יישרפו). מניחים בצד ומקררים.
  • 03 חותכים את האבוקדו לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הזיתים, הבצל, הכוסברה, הפלפל החריף, הפטרוזיליה, הקינואה והתירס.
  • 04 מכינים את הרוטב: טורפים בקערה את שמן הזית, הלימון, המלח והפלפל השחור.
  • 05 מוסיפים את הרוטב לקערה עם הירקות והקינואה. מערבבים היטב ומגישים.
טיפ קטן מאיתנו:

אפשר להשתמש בקינואה צבעונית למנה חגיגית במיוחד

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!