תוספת

4-6 מנות

40 דקות בישול

45 דקות הכנה

סלט שעועית לבנה איטלקי עם צלפים ועגבניות שמש

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • חצי חבילה שעועית לבנה מוקפאת של יכין
  • 1/2 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות צלפים משומרים בחומץ קצוצים
  • כף עגבניות שמש מיובשות קצוצות
  • קוביית בזיליקום קצוצה מוקפאת מסדרת בריאבוע של יכין
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חומץ בן יין לבן (או מיץ לימון)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 01 מבשלים את השעועית: מניחים את השעועית הקפואה בסיר גדול ומכסים במים רותחים, מבשלים על אש גבוהה עד שמגיע לבעבוע, בשלב הזה יכול לעלות קצף לבן וסמיך אותו יש להסיר בעזרת כף. מנמיכים את האש ומבשלים 35-40 דקות עד שהשעועית מתרככת. אם רוצים אפשר לשמור בקירור בתוך נוזלי הבישול לשימוש מאוחר יותר או לסנן את הכמות הרצויה לסלט
  • 02 מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. שימו לב! הצלפים מלוחים, כדאי להיזהר עם המלח ולטעום תוך כדי.
  • 03 הסלט טעים עם סיום הכנתו אבל יהיה טעים אף יותר אחרי לילה במקרר.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!