תוספת

20 דקות בישול

5 דקות הכנה

סלסה פיקנטית

מטבל כיפי לנשנוש או כפתיח לארוחה.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 400 גרם חאריפה יכין
  • 2 כפות רסק עגבניות יכין
  • מלח, פלפל
  • צרור עלי כוסברה, קצוצים
  • מעט עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 01 מכניסים לסיר רחב את כל המצרכים מלבד שמן הזית ומביאים לרתיחה.
  • 02 מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה כ-20 דקות לאידוי מוחלט של הנוזלים.
  • 03 מעבירים לכלי הגשה ומזלפים שמן זית מעל.
♥ טיפ מאיתנו

הגישו את הסלסה עם משולשי טורטייה אפויים בתנור.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!