תוספת

5 מנות

10 דק' הכנה

סלסה רוחה, ממרח עגבניות פיקנטי

רוטב עגבניות פיקנטי ונפלא, שישדרג פלאים כל כריך ·

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • פחית (400 גרם) ״חאריפה״ של יכין
  • 1/2 פחית (200 גרם) פולפה טבעית מעגבניות טריות של יכין
  • 2/1 בצל לבן קלוף וחתוך לרבעים
  • 1 צרור כוסברה טרייה(או פטרוזיליה)
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים את ה״חאריפה״ למיכל הבלנדר, מוסיפים את יתר הרכיבים וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם אחיד, אך עדיין גרגרי מעט.
  • 02 אם המרקם סמיך לטעמכם, מוסיפים 3-2 כפות מים וטוחנים שוב.
  • 03 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים, או שומרים בקירור עד להגשה.
מתאים ל-5 סועדים

♥ טיפ מאיתנו ניתן להגיש על פסטה או להשתמש כבסיס לשקשוקה.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!