ראשונה

6-8 מנות

30 דקות הכנה

פריטטה ברוקולי עם תפוח אדמה וקבנוס

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • רבע כוס קבנוס קצוץ לקוביות קטנות (אפשר להמיר בפסטרמה דלת שומן או בגבינת פטה דלת שומן)
  • 1 פלפל גמבה אדום קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 תפוח אדמה מקולף קצוץ לקוביות קטנות (אפשר להמיר את תפוח האדמה בכוס כרובית קפואה של יכין)
  • 1 בצל לבן קצוץ לקוביות קטנות
  • 2 כפות שמן
  • מלח ופלפל פי הטעם
  • 6 ביצים
  • כוס פרחי ברוקולי קפואים של יכין חתוך לחתיכות בגודל 1 ס"מ
  • קוביית שום כתוש מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין
  • כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו
  • 02 מחממים את השמן במחבת טפלון רחבה עם שוליים גבוהים, חשוב לבחור מחבת שאפשר להכניס לתנור.
  • 03 מכניסים למחבת את הקבנוס, הגמבה, תפוח האדמה, הבצל מלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים על אש בינונית עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות.
  • 04 שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים את הברוקולי, הפטרוזיליה, קוביית שום מלח ופלפל וטורפים היטב.
  • 05 מנמיכים את האש ומוזגים למחבת את תערובת הביצים, בעזרת כף מערבבים בעדינות את הירקות והקבנוס עם תערובת הביצים.
  • 06 מסירים מהאש ומכניסים לתנור לאפייה של 12 דקות או עד שהפריטטה יציבה ושחומה.
  • 07 הופכים את הפריטטה בזהירות על צלחת הגשה או מגש, אוכלים חם או שומרים במקרר ליום אחרי.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!