תוספת

6 מנות

45 דקות אפייה

15 דקות הכנה

פשטידת פתיתים בתנור ברוטב פסטה וזיתים

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 1 שקית (500 גרם) פתיתים עגולים מקמח מלא
  • 2 קופסאות של רוטב פסטה (סה"כ 800 גרם) הסדרה הישראלית, יכין
  • 1 גביע קוטג' 5%
  • 2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (או גבינה צהובה, אפשר להשתמש גם בגבינה דלת קלוריות)
  • 1 קופסה קטנה (200 גרם) טבעות זיתים ירוקים, יכין
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • 02 מרתיחים המון מים בסיר גדול מעל להבה גבוהה, מכניסים לסיר את הפתיתים ומבשלים במשך 5 דקות. מסירים את הסיר מהכיריים, מסננים את הפתיתים, נפטרים מהמים ומחזירים את הפתיתים לסיר.
  • 03 מוסיפים לסיר רוטב פסטה, קוטג', כוס אחת גבינת מוצרלה מגוררת, טבעות זיתים ותבלינים, ומערבבים היטב.
  • 04 מעבירים את תערובת הפתיתים לתבנית פיירקס 30 ס"מ X 20 ס"מ ומשטחים בעזרת כף.
  • 05 מפזרים באחידות מעל לפתיתים את כוס המוצרלה הנותרת ומכסים היטב בנייר אפייה וברדיד אלומיניום.
  • 06 מעבירים את התבנית לאפייה בתנור למשך 35 דקות. מסירים בזהירות את רדיד האלומיניום ואת נייר האפייה וממשיכים לאפות עוד 10 דקות עד שהגבינה שמעל משחימה-מזהיבה ומבעבעת.
  • 07 מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!