תוספת

5 מנות

15 דקות אפייה

10 דקות הכנה

קלחי תירס צלויים בחמאה וחאריפה

מידע וצורת הכנה
hraime

החומרים:

  • 4 כפות גדושות רוטב חאריפה הסדרה הישראלית של יכין
  • 2 כפות חמאה, מומסת
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 5 קלחי תירס טריים, חצויים לרוחבם
  • 1 כף חמאה קרה

אופן ההכנה:

  • 01 מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות במצב טורבו.
  • 02 מערבבים בקערה חאריפה, חמאה מומסת, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מוסיפים לקערת חצאי קלחי תירס ומערבבים אותם היטב עד שהם עטופים ברוטב.
  • 03 מסדרים את קלחי התירס על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מורחים את הרוטב שנשאר בקערה על קלחי התירס באפון שווה, כך שהוא יצפה אותם מכל הצדדים.
  • 04 חותכים חמאה קרה לקוביות קטנות ומניחים קוביה מעל כל קלח תירס. מעבירים לתנור למשך 15 דקות עד שקצוות התירס משחימים מעט. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!