ראשונה

8-10 מנות

1.5 שעות הכנה

תבשיל ירקות והפתעות חגיגי

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל גמבה חתוך לקוביות
  • 2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 זוקני גדול חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לרבעים
  • 1 ראש שום יבש חתוך לחצי
  • עלי תרד חצי חבילה
  • קופסת שעועית לימה מבושלת יכין
  • 2 כפיות מלח
  • 2 קוביות בזיליקום מסדרת בריאבוע יכין
  • קוביית שום מסדרת בריאבוע יכין
  • קופסת 400 גרם מחית עגבניות קלה (פסאטה) יותר ליקופן יכין
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סוכר חום כהה
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל- 180 מעלות על מצב טורבו.
  • 02 מניחים במסננת שיושבת בתוך קערה את קוביות החציל ובוזקים עליהן מלח דק, מניחים בצד כדי לאפשר לחציל להגיר נוזלים במשך 20 דקות לפחות, כשמוכנים לבשל מייבשים את קוביות החציל במגבת נייר.
  • 03 מערבבים בקערה: מלח, קוביות תיבול, פסאטה, שמן זית, סוכר ומלח ומוזגים לתוך תבנית גדולה שאפשר להכניס לתנור.
  • 04 מסדרים בתבנית עם הרוטב את כל הירקות החתוכים ושעועית הלימה בין הירקות מסדרים במקבצים קטנים את עלי התרד (אפשר להוסיף עוד עשבי תיבול אם אוהבים או להחליף ירק אחד באחר לפי טעמכם האישי) מתבלים את הירקות במגש במעט מלח ומזלפים שמן זית.
  • 05 מכסים היטב את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של שעה, לאחר שעה מסירים את הכיסוי ואופים 5דקות נוספות עד שהשכבה העליונה של התבשיל משחימה מעט והירקות רכים ואפויים, לפני ההגשה בוזקים מעט פטרוזיליה קצוצה מעל הירקות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!