קופסת 400 גרם מחית עגבניות קלה (פסאטה) יותר ליקופן יכין
3 כפות שמן זית
1 כף סוכר חום כהה
1 כוס מים
אופן ההכנה
01
מחממים תנור ל- 180 מעלות על מצב טורבו.
02
מניחים במסננת שיושבת בתוך קערה את קוביות החציל ובוזקים עליהן מלח דק, מניחים בצד כדי לאפשר לחציל להגיר נוזלים במשך 20 דקות לפחות, כשמוכנים לבשל מייבשים את קוביות החציל במגבת נייר.
03
מערבבים בקערה: מלח, קוביות תיבול, פסאטה, שמן זית, סוכר ומלח ומוזגים לתוך תבנית גדולה שאפשר להכניס לתנור.
04
מסדרים בתבנית עם הרוטב את כל הירקות החתוכים ושעועית הלימה בין הירקות מסדרים במקבצים קטנים את עלי התרד (אפשר להוסיף עוד עשבי תיבול אם אוהבים או להחליף ירק אחד באחר לפי טעמכם האישי) מתבלים את הירקות במגש במעט מלח ומזלפים שמן זית.
05
מכסים היטב את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של שעה, לאחר שעה מסירים את הכיסוי ואופים 5דקות נוספות עד שהשכבה העליונה של התבשיל משחימה מעט והירקות רכים ואפויים, לפני ההגשה בוזקים מעט פטרוזיליה קצוצה מעל הירקות.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.