ראשונה, עיקרית, תוספת

20 מנות

שעה

לביבות שעועית לבנה וברוקולי לצד יוגורט ונענע

לביבות שעועית לבנה וברוקולי לצד יוגורט ונענע

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 280 גרם שעועית לבנה יכין לאחר סינון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 כפות משקית ברוקולי קפוא יכין
  • 3 כפות קמח או קורנפלור
  • 2 יחידות ביצים מידה L
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 5 כפות שמן זית
  • שמן לטיגון
  • 1 גביע יוגורט בקר

אופן ההכנה

  • 01 מטגנים את הבצל יחד עם השעועית הלבנה כ10 דק על המחבת, מעבירים לקערה וטוחנים מעט בפולסים (שימו לב לא להגיע לעיסה חלקה).
  • 02 לאחר מכן קוצצים את הברוקולי ומעבירים לקערה יחד עם הביצים כשהן טרופות, מוסיפים את הקמח ויתר התבלינים, מערבבים ונותנים לתערובת חצי שעה מנוחה.
  • 03 מחממים מחבת עם שמן לטיגון, עם כף מניחים כמות מהעיסה כגודל לביבה, כעבור דקה הופכים את הלביבות ומטגנים עוד כדקה עד שתי דקות.
  • 04 הצעת הגשה: על צלחת מניחים את הלביבות מסודרות יפה ומגישים לצידן יוגורט מעורבב עם עלי נענע טריים וקצוצים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!