מרק

3 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק אפונה בניחוח שום ושמיר

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קטן קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • עלים משני ענפי תימין (או 1/2 כפית תימין יבש)
  • 1 פחית (550 גרם) אפונה עדינה מהשדה של יכין
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 1 כף שמנת חמוצה (לבחירה)
  • 1 כפית שמיר טרי קצוץ (או 1/4 כפית שמיר יבש)

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים לסיר קטן שמן זית, בצל, שום ותימין ומטגנים 5 דקות מעל להבה בינונית עד לריכוך הבצל.
  • 02 מוסיפים לסיר פחית אפונה עם הנוזלים, מים, מיץ לימון, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה כ-5 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים שמנת חמוצה (לבחירה) וטוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני את המרק החם עד לקבלת מרקם חלק.
  • 05 מערבבים אל המרק את השמיר הקצוץ, יוצקים לצלחות הגשה ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!