מי שאוהב חומוס סמיך ועשיר שיוסיף עוד טחינה עד שהוא מגיע למרקם הרצוי. לא להוסיף לחומוס מים בשום שלב. מי שרוצה להעשיר את הטעם של הרוטב יכול להוסיף חצי כוס יין אדום / 3 כפות סויה בזמן ריכוך הירקות עד לאידוי והמשך בישול של העגבניות. מי שאוהב חומוס חם יותר מומלץ לחמם את תכולת הפחית לפני הכניסה למעבד מזון. צנוברים ופטרוזיליה יעשירו גם הם את הטעם של המנה. בתיאבון!
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.