טיפים להכנת צ'ילי קון קרנה

חריף, פיקנטי, או אפילו מתקתק — כל אחד אוהב את הצ'ילי שלו מתובל קצת אחרת.
שעועית הצ'ילי של יכין תחסוך לכם זמן השרייה ובישול של קטניות, והיא מוכנה ומזומנה להפוך את תבשיל הצ'ילי שלכם ללוהט מאד.

להלן הטיפים שלנו להכנת צ'ילי קון קרנה טעים במיוחד:

כל תבשיל צ'ילי מתחיל בטיגון של ה"שילוש הקדוש" – קוביות בצל, גזר וסלרי. אלה מעניקים לתבשיל בסיס של טעמים עמוקים.

אפשר ואף רצוי לפנק את התבשיל שלכם בכוס יין לבן או אדום. זה מעשיר אותו ונותן לו ארומה מיוחדת.

 

image

דרגת חריפות – יש מינים רבים של פלפלים חריפים טריים, כמו גם תבלינים יבשים של צ'ילי ופפריקה. כל אלה יקבעו את דרגת החריפות והטעם המיוחד של התבשיל. אם אתם משתמשים בפלפל חריף טרי, טגנו אותו בהתחלה עם הבצל. את התבלינים היבשים יש להוסיף רק עם השעועית והבשר.

 

 לגרסה טבעונית של צ'ילי – "צ'ילי נון קרנה" – אפשר להשתמש בחלבון מן הצומח או, לחילופין, להוסיף  לתבשיל קופסה של פולפה עגבניות ליקופן יכין לשדרוג הטעם והבריאות.

 

decoration

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!