2 עלי מנגולד גדולים, עלה וגבעול מופרדים 3 כפות שמן זית
בצל לבן גדול, חתוך לרצועות
3 שיני שום, פרוסות דק
1/2 שקית (200 גרם) עלי תרד טריים
4 ענפי אורגנו טרי, מופרדים לעלים
כפית מלח
1/2 כפית גרגירי כוסברה, טחונים
1/4 כפית כמון
1/2 כוס מים
4 קוביות קייל מסדרת בריאבוע
6 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית (לבחירה)
אופן ההכנה
01
פורסים דק את גבעולי המנגולד, חותכים גס את עלי המנגולד.
02
מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית ומוסיפים פנימה את גבעולי המנגולד, בצל ושום. מטגנים תוך ערבוב 5 דקות עד לריכוך.
03
מוסיפים למחבת את עלי המנגולד, תרד, אורגנו, גרגירי כוסברה וכמון וממשיכים לטגן 2 דקות נוספות רק עד שעלי התרד והמנגולד מאבדים מעט מנפחם.
04
מוסיפים למחבת מים וקוביות קייל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
05
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הביצים אחת-אחת לתוך המחבת. מכסים את המחבת ומבשלים 4 דקות, מסירים את המכסה, ממשיכים לבשל 10 דקות עד שחלבון הביצה מתייצב לחלוטין ומסירים מהכיריים.
06
מפוררים גבינה בולגרית מעל לביצים המבושלות ומגישים חם.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.