עיקרית

4-6 מנות

20 דק הכנה

המבורגר וקטשופ של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • חבילת לחמניות המבורגר בסגנון אמריקה
  • 1.2 ק"ג בשר טחון (שמורכב מ-80% בקר + 20% שומן)
  • 2 כפיות מלח
  • פלפל שחור בנדיבות
  • כף קטשופ
  • עגבנייה, מלפפון חמוץ/טבעות בצל אדום/ביצת עין
  • קטשופ:
  • קופסת פולפה עגבניות ליקופן חתוכות דק 100% טבעי יכין
  • 2 קופסאות רסק עגבניות 100% יכין
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • כף שמן זית
  • 2 כפות מייפל

אופן ההכנה

  • 01 בקערה, מערבבים את הבשר יחד עם התבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 02 שוקלים קציצות ובעזרת רינג יוצרים קציצות בצורת המבורגר. אם אתם מרגישים שהמסה צמיגית מידי/דחוסה אפשר להוסיף 1/3 כוס מים לתערובת הבשר
  • 03 בהכנת ההמבורגר, עדיף תמיד כמה שעות לפני. ואפשר גם לילה קודם. רצוי להשאיר את הבשר במקרר להתייצבות ללילה על מגש מכוסה עם ניילון נצמד. אפשר גם כמה שעות.
  • 04 מוציאים את הבשר מהמקרר, חשוב להדק את הבשר בתוך הרינג וכך לא ישבר במהלך הצלייה.
  • 05 על מחבת פסים מחוממת היטב או במנגל צולים את הקציצות היטב לפי מידת העשייה הרצויה מגישים על לחמנית המבורגר חמה עם תוספות ורטבים לצד צ'יפס.
  • 06 לקטשופ – מעבירים את כל המרכיבים לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!