01
מכניסים את הכרובית לקערה, שוטפים היטב במים קרים ומסננים. מכניסים את הכרובית למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם גס שמזכיר קוסקוס ומעבירים לקערה גדולה. מכניסים למעבד המזון את הצנוברים, גראנה פדנו, חצי מכמות שמן הזית וצלפים וטוחנים עד לקבלת מרקם משחתי-גרגירי. מעבירים לקערה עם הכרובית. מוסיפים לקערה את החומץ, מלח, פלפל שחור, פלפל שאטה, עגבניות מיובשות, פטרוזיליה קצוצה ואת השמן זית הנותר, מערבבים היטב ומניחים בצד.
02
מעלים סיר מים גדול עם מעט מלח על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מעבירים את הפסטה החמה וחצי כוס ממי הבישול של הפסטה היישר לתוך הקערה עם הפסטו כרובית, מערבבים היטב בעזרת מלקחיים עד שהפסטה עטופה יפה ברוטב ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.