ראשונה

6 מנות

5 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק קרם ברוקולי וגבינת עיזים פטנט

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 700 גרם פרחי ברוקולי קפואים של יכין
  • 2 כפות שמן זית
  • 80 גרם גבינת עיזים מסוג עזמה או גדעז
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 01 מביאים סיר מים גדול עם מעט מלח לרתיחה ומכניסים פנימה את הברוקולי. מבשלים למשך 4-5 דקות על אש גבוהה ומורידים את הסיר מהאש. מעבירים את פרחי הברוקולי המבושלים בעזרת כף מחוררת למעבד מזון, מוסיפים 3 כוסות ממי הבישול של הברוקולי ולאחר מכן מוסיפים את כל יתר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. מגישים מיד עם קרוטוני לחם מחמצת פריכים וזילוף שמן זית.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!