עיקרית

6-7 מנות

30 דקות הכנה

מוקפץ אסיאתי עם ברוקולי וחזה עוף ברוטב טריאקי ושמן שומשום

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לרוטב:
  • 1/2 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס מים
  • כף קורנפלור
  • כף שמן שומשום
  • כף דבש
  • קוביית ג'ינג'ר קצוץ מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין
  • קוביית שום כתוש מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין
  • לעוף:
  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • שמן
  • ירקות:
  • 2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • חצי חבילה פרחי ברוקולי קפואים של יכין
  • 2 כפות שמן להקפצה

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב טורבו.
  • 02 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  • 03 בוזקים על העוף את הקורנפלור והמלח ומערבבים היטב כך שקוביות העוף מקומחות ביסודיות, מניחים את העוף על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשמנים קלות.
  • 04 מכניסים את העוף לתנור לאפייה של 10 דקות.
  • 05 מחממים ווק או מחבת עמוקה על אש גבוהה עד שהיא מעלה עשן, מוסיפים את השמן והירקות ומקפיצים, מטגנים היטב כ-4 דקות עד שהירקות משחימים ומתרככים מעט.
  • 06 מוסיפים למחבת את קוביות העוף האפויות ואת הרוטב, מערבבים היטב, ברגע שהעוף מכוסה ברוטב והרוטב מסמיך מכבים את האש.
  • 07 מגישים עם אורז או אטריות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!