עיקרית

6 מנות

שעה ו-20 דקות אפייה

שעה וחצי הכנה

עוף בגריל עם קלחי תירס ותפוחי אדמה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • חבילת קלחוני תירס מוקפאים של יכין חתוכים למקטעים
  • 1 קילו שוקי עוף
  • 3 תפוחי אדמה שטופים וחצויים
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 2 כפיות מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • כף דבש
  • 2 קוביות שום כתוש קפוא מסדרת בריאבוע של יכין

אופן ההכנה

  • 01 מחממים תנור ל-190 מעלות על מצב טורבו.
  • 02 מערבבים היטב את כל מרכיבי המתכון בקערה גדולה עד שהעוף והירקות עטופים ביסודיות בתיבול.
  • 03 מניחים בשכבה אחידה על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומכסים את התבנית.
  • 04 אופים בתנור למשך שעה, לאחר שעה מסירים את הכיסוי ומוסיפים לאפות עוד 20 דקות עד שהעוף והירקות שחומים ויפים.
  • 05 אוכלים חם מהתנור או שומרים בקירור ומחממים בשנית.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!