01
מכניסים לסיר את גרגירי החומוס ומכסים בהרבה מים, מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך כחצי שעה עד שהגרגירים מתרככים.
02
מחממים תנור ל-250 מעלות במצב טורבו. מניחים את הפלפלים ואת שיני השום (כשהן בקליפתן) על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות, עד שקליפת הפלפלים שחומה מאוד. מעבירים את הפלפלים לכלי אטום, את שיני השום מניחים בצד לצינון. מסירים מהפלפלים את הקליפה, הגבעול ואת הזרעים.
03
מסננים את גרגירי החומוס (שומרים את הנוזלים) ומכניסים אותם למעבד מזון, מוסיפים 3/4 כוס מנוזלי הבישול של החומוס וטוחנים למשך דקה, מועכים את השום הצלוי לשחרור השיניים מהקליפה ומוסיפים למעבד המזון עם שאר מרכיבי המתכון, טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ככל שניתן. מומלץ להכניס את החומוס למשך שעה למקרר לפני ההגשה.
04
מכינים את הפלפל צ'ומה- מחממים את השמן במחבת או קלחת קטנה. מכניסים את כל שאר מרכיבי המתכון לקערה קטנה ומוזגים עליהם את השמן הרותח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
05
מורחים את ממרח החומוס על צלחת הגשה, מניחים כף של הפלפל צ'ומה במרכז צלחת החומוס, ומעטרים במעט שמן זית ופטרוזיליה קצוצה. מגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.