3 גבעולי סלרי עם העלים, חתוך לקוביות קטנות, עלים קצוצים
2 קוביות שום מסדרת בריאבוע יכין
2 גבעולי תימין טריים
1/2 כפית אורגנו יבש
קמצוץ פלפל שאטה גרוס
2 כפות רסק עגבניות יותר ליקופן יכין
6 כוסות מים
חבילת שעועית לבנה קפואה יכין
2 תפוחי אדמה בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפיות מלח
1/2 כף סוכר לבן
קורט פלפל שחור טחון
1 כוס עלי תרד חתוכים גס
2 כוסות פסטה צדפים (או דומה) מבושלת
2 קוביות בזיליקום מסדרת בריאבוע יכין
2 כפות מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
01
מחממים סיר עם שמן זית על להבה בינונית ומכניסים פנימה את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים בעדינות למשך 5דקות, מערבבים לפעמים.
02
מוסיפים לסיר קוביית שום מסדרת בריאבוע יכין, גבעולי תימין טריים, אורגנו יבש ופלפל שאטה, מערבבים וממשיכים לבשל למשך כמה דקות נוספות. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומבשלים למשך כמה דקות נוספות.
03
מוסיפים את המים, חבילת שעועית לבנה קפואה יכין, ותפוח אדמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 5 דקות.
04
מתבלים במלח, סוכר ופלפל שחור ומערבבים.
05
מוסיפים את התרד, פסטה, בזיליקום מסדרת בריאבוע יכין ומיץ לימון ומבשלים למשך כמה דקות נוספות רק עד שהתרד מתרכך מעט. מורידים מהאש ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.