תוספת

5 מנות

10 דקות הכנה

10 דקות הכנה

קציצות ירק על מצע לבנה

קציצות בחמישה צבעים שאפשר לחטוף גם כשהן קרות.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 קישוא
  • 1 בטטה
  • 100 גרם קוביות סלק יכין, לאחר סינון
  • צרור פטרוזיליה
  • כוס פירורי לחם מחיטה מלאה
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל
  • 100 גרם לבנה (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • 01 מגררים גס את הקישוא, קולפים ומגררים גס את הבטטה, ומועכים במזלג את קוביות הסלק. מערבבים את הירקות בקערה וסוחטים היטב (אפשר להשתמש בנוזלים לציר או למרק).
  • 02 מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים ומשליכים את הגבעולים. קוצצים את הפטרוזיליה ואת התרד ומעבירים לקערת הירקות.
  • 03 מוסיפים פירורי לחם, ביצים ותבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.
  • 04 מחממים את השמן במחבת. יוצקים כפות גדושות של העיסה לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
  • 05 מסדרים צלחת הגשה גדולה. בתחתית מסדרים את הלבנה, עליה מפזרים את הצילי הפרוס, עלי הזעתר ושעועית הלימה. מזלפים שמן זית.
  • 06 עורכים מעל את קציצות הירק המטוגנות.
♥ טיפ מאיתנו

במקום לטגן, ניתן לאפות את הקציצות ב-C180° כ-15 דקות ולהחליף את מצע הלבנה בממרח עדשים כתומות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!