זמן הכנה – 15 דק'
זמן בישול – כ-20-30 דקות
מצרכים:
- 1 בצל
- 2 עגבניות טריות
- 2 גזרים
- 2 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 קופסאות רסק עגבניות 100 גר' של יכין
- 2 קופסאות שעועית לבנה ברוטב עגבניות של יכין
- 4 גבעולי סלרי קצוצים
תבלינים:
1 כף פפריקה אדומה, 1 כפית פלפל שחור, 2 כפיות מלח , 1 כפית סוכר
אופן ההכנה:
קוצצים בצל ומטגנים, מוסיפים את קוביות העגבניות הטריות וממשיכים לטגן עם הבצל, לאחר כ-3 דקות מוסיפים את קוביות
הגזר וקוביות תפוחי האדמה מערבבים, מוסיפים 2 קופסאות רסק עגבניות יכין , 1/2 ליטר מים, 2 קופסאות שעועית לבנה
ברוטב יכין ומביאים הכל לרתיחה. לאחר שהמרק הגיע לרתיחה מוסיפים את הסלרי ואת התבלינים מבשלים עוד כ-5 דקות.
בתאבון!
שרון גוטסמן קייטרינג "רוקט" קיבוץ דברת
מוצרים במתכון זה:
X 1

רסק עגבניות 100% עגבניה יכין 100גר' מארז 4יח'
X 2

שעועית לבנה ברוטב עגבניות יכין 560 גר'