תוספת

2 מנות

25 דקות אפייה

10 דקות הכנה

קציצות טונה, תירס ואפונה

קציצות שהן ארוחה משביעה ובריאה. האפונה והתירס הם מקור מצוין לסיבים תזונתיים.

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים לקציצות:

  • 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות (160 גרם לקופסא)
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • קופסא קטנה (200 גרם) של אפונה יכין
  • קופסא קטנה (200 גרם) של תירס יכין
  • 2 ביצים L
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס לטיגון
  • 1 וחצי כוסות של שמן קנולה

אופן הכנה:

  • 01 מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים במזלג למחית גסה.
  • 02 מוסיפים לתפוחי האדמה המעוכים את שאר מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
  • 03 עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים את העיסה למקרר לשעה בערך (ניתן להכין את העיסה עד לילה מראש ולשמור במקרר עד לטיגון או לאפייה).
  • 04 מוציאים את העיסה מהמקרר, מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות.
  • 05 לקציצות מטוגנות: מחממים מחבת עם שמן בגובה 2 ס”מ ומטגנים משני הצדדים בטיגון חצי-עמוק.
  • 06 לקציצות אפויות:
  • 07 מצפים תבנית אפיה גדולה בנייר אפייה. משמנים את נייר האפייה בעזרת תרסיס שמן או בעזרת מברשת מרוחה בשמן זית.
  • 08 מניחים את הקציצות על נייר האפייה, מברישים את הקציצות בשמן זית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהקציצות זהובות, הופכים את הקציצות לצד השני ואופים עוד חמש דקות עד שכל הצדדים זהובים.
♥ טיפ מאיתנו

ערבבו שתי כפות מיונז, כף צ'ילי מתוק ומעט חריף למטבל פיקנטי לקציצות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!