מוצר מחיר כמות סה"כ
סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00

ספגטי מרינארה עם פילה דג ברוטב עגבניות

6 מנות/ דרגת קושי: בינונית/ פרווה/ 30 דקות עבודה/ שעה וחצי זמן בישול

מצרכים:

  • 2 פחיות (800 גרם) פולפה עגבניות ליקופן טבעית יכין
  • 2 כפיות חריסה יכין (או לפי הטעם)
  • 1/2 כוס (120 גרם) מים
  • 1/4 כוס (50 גרם) שמן זית
  • 6 פילה אנשובי כבוש, קצוצים דק
  • 2 כפות צלפים משומרים במי מלח, מסוננים
  • 10 שיני שום קלופות, חצויות
  • 1/2 פלפל צ'ילי ירוק חריף, פרוס דק
  • 2 כפות סוכר
  • מלח ופלפל שחור גרוס, לתיבול לפי הטעם
  • 800 גרם פילה דג לבן (כמו דניס, בס, לברק או מוסר), ללא עור ועצמות, חתוכים לנתחים של 4 ס"מ
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטיני, מבושלים לפי הוראות היצרן, מסוננים ומשומנים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, עלים בלבד
  • שמן זית
  • פלחי לימון

תבלינים:

אופן ההכנה:

  • מעבירים לסיר רחב ושטוח את כל מרכיבי הרוטב, מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים מכוסה בבעבוע עדין במשך שעה. מערבבים מדי פעם. אם הרוטב יוצא סמיך מידי, מוסיפים עוד מעט מים רותחים.
  • מסירים את המכסה, מוסיפים את נתחי הדגים לרוטב, מגבירים ללהבה בינונית, מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים ברתיחה עדינה במשך 7 דקות. מסירים מהכיריים ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 5 דקות.
  • מעבירים את הספגטיני המבושלים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את תבשיל הדגים עם הרוטב ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם בעיטור עלי פטרוזיליה וזילוף של שמן זית ופלחי לימון ליד.

 

 

ספגטי מרינארה עם פילה דג ברוטב עגבניות

מוצרים במתכון זה:

X 1 פולפה ליקופן טבעית 400*2 ג' יכין A1*2 פולפה ליקופן טבעית 400*2 ג' יכין A1*2
X 1 חריסה רסק פלפל וירקות חריף 570 גרם חריסה רסק פלפל וירקות חריף 570 גרם
הוספת כלל מוצרי המתכון אל העגלה