מצרכים ל-20 לביבות:
מצרכים:
- לבלילת הלביבות:
- 2 קישואים גדולים או זוקיני
- 1 כוס תירס השדה של יכין
- 1 כוס קמח לבן
- 1/4 כוס פירורי לחם
- 2 ביצים L
- 1 שן שום כתושה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- לטיגון:
- 1 כוס שמן קנולה
תבלינים:
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח דק
- 1 קורט מלח דק
אופן ההכנה:
- מגררים את הקישואים וסוחטים אותם.
- מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התירס, השום, פירורי הלחם, הקמח, הביצים, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים היטב. אם אתם מרגישים שהעיסה נוזלית מדי הוסיפו עוד טיפונת קמח.
- על הכיריים מחממים מחבת עם השמן.
- צרו בעזרת כף לביבות וטגנו משני הצדדים עד להזהבה.
- הניחו על נייר סופג והגישו עם יוגורט, טחינה ואפילו עם קטשופ. נשמר מצוין במקרר כמה ימים בקופסה אטומה.
- בתיאבון!