מוצר מחיר כמות סה"כ
סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00
background image

אוהבים חומוס טרי?

אין לכם כוח להכין חומוס טרי?

בדיוק בגלל זה אנחנו נרגשים להציג בפניכם את גרגרי החומוס להכנת חומוס משובח של יכין! מדובר בגרגרי חומוס מזן זהבית (מתאימים במיוחד לחומוס לניגוב), שהושרו (16 שעות) ובושלו עבורכם, כך שב-2 דקות (כן, 2 דקות) יש לכם חומוס טעים בטירוף (לפחות כמו של חומוסייה), מותאם לטעם שלכם (יכולים להוסיף תבלינים ותוספות שאתם אוהבים) וממש ממש בריא (ללא חומרים משמרים ומפוצץ בחלבון!!!)

לא סתם זכינו בפרס מוצר השנה של בראבו לשנת 2021!

טעים כמה שזה קל!

1. שופכים את הגרגרים עם המים

(כי יש במים מלא ערכים בריאותיים)

2. מוסיפים טחינה

(אם אתם אוהבים חומוס סמיך תוסיפו הרבה טחינה)

3. טוחנים בקטנה

(ואם אין לכם כוח לשטוף אח"כ את הבלנדר, אפשר להשתמש במועך ידני)

4. ויש לכם מנת חומוס אסלית

(בתאבון)

למה להשתמש בגרגרי חומוס להכנת חומוס של יכין ולא לקנות פשוט חומוס מהסופר?

בריאות?

אין מה להשוות!
  • לא תמצאו אצלנו חומר משמר
  • 6 גרם חלבון בקופסא
  • מתאים לטבעוניים

טריות?

אין מה להשוות!

השיטה פשוטה, הירק נארז בקופסא באופן מידי בשיטת העיקור ששומרת על טריות חומר הגלם וערכיו התזונתיים.

טעם?

אין מה להשוות!

טעם של חומוס אמיתי מחומוסייה, בתיבול ועם התוספות שאתם בוחרים

ועם החומוס להכנה ביתית של יכין - גם אין מה להשרות!

החומוס הושרה במשך 16 שעות ובושל בבישול איטי

כל אחד והחומוס שלו

עם חומוס להכנה ביתית של יכין כל אחד יכול להכין את חומוס החלומות שלו, אספנו לכם כאן כמה מתכונים אהובים של שפים ובלוגרים אהובים עוד יותר.

חומוס ירוק

שני אלון

חומוס חציל

רותם בן מויאל

חומוס בולונז

גל זהבי

חומוס חריף

דניאל עמית

חומוס הפתעות

מעין שטרודל

חומוס פטריות

רון יוחננוב

חומוס סלק

עומר מילר

חומוס בשר

יונית צוקרמן

חומוס עם בשר/טבעוני

אפרת

חומוס ירוק

שני אלון
close icon

מצרכים:

  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • 4 כפות טחינה גולמית איכותית
  • 1 שן שום
  • כף שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • חצי כוס עלי פטרוזיליה
  • חצי כוס עלי נענע
  • לאוהבי החריף ( 2 פלפל שיפקה)

אופן ההכנה:

  • לשטוף את העלים היטב.
    להכניס למעבד מזון יחד עם שאר המרכיבים, לתקן טעמים.
    במידת הצורך להוסיף מלח ופלפל שחור. להניח בצלחת הגשה יפה.
    לקחת דפי אורז, לטגן אותם ולזלול את החומוס הטעים והיפה הזה.
    בתיאבון!
חזור
arrows in button image

חומוס חציל

רותם בן מויאל
close icon

מצרכים:

  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח
    ״יכין״
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח לפי הטעם
  • כפית כמון
  • תוספות: שמן זית, ביצה קשה, חציל מטוגן

אופן ההכנה:

  • מרוקנים לקערה קופסת גרגירי חומוס עם הנוזלים,
    מוסיפים לימון, מלח, כמון וטחינה גולמית וטוחנים
    עם בלנדר מוט/ מעבד מזון עד שמתקבל חומוס במרקם חלק
    ואחיד. מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים שמן זית,
    מוסיפים חציל מטוגן, מגרדים בפומפייה ביצה קשה ומגישים
    עם פיתות חמות. בתיאבון!
  • טיפ:לפני הגשה הוציאה מהמקרר וערבבו.
    במידה וסמיך מדי, הוסיפו כף מים וכך החומוס "יפתח".
חזור
arrows in button image

חומוס בולונז

גל זהבי
close icon

מצרכים:

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • כוס טחינה גולמית
  • לימון סחוט שלם
  • כמון
  • כפית שטוחה מלח
  • 2-3 שיני שום
  • פלפל שחור / לבן
  • 2 כפות שמן זית
  • לרוטב:
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 גזר
  • 1 בצל
  • ענפי סלרי
  • שיני שום 4
  • כפית סוכר
  • חצי פלפל חריף (לא חובה)
  • חצי כפית פפריקה חריפה / מתוקה

אופן ההכנה:

  • לרוטב: מטגנים במחבת את הבצל, הגזר והסלרי כשהם חתוכים לקוביות קטנות עם מעט שמן זית ומעט מלח ולאחר 3-4 דקות מוסיפים את השום והפלפל החריף עד לריכוך של כל הירקות ביחד. מוסיפים את פחית העגבניות וחצי כוס המים, המלח, הפלפל והפפריקה ומצמצמים מעט. במחבת חמה ונפרדת מטגנים את בשר הבקר עד להשחמה קלה ומאחדים עם הרוטב שיצרנו ומתקנים תיבול לפי טעם.
  • לחומוס: במעבד מזון שמים את פחית החומוס של יכין עם הנוזלים שלה (הם עשירים בטעם וויטמינים ועוזרים לחיבור המרכיבים) עם כוס הטחינה ושאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך כמו שאוהבים. כמה טיפים מזהבי – מי שאוהב חומוס סמיך ועשיר שיוסיף עוד טחינה עד שהוא מגיע למרקם הרצוי. לא להוסיף לחומוס מים בשום שלב. מי שרוצה להעשיר את הטעם של הרוטב יכול להוסיף חצי כוס יין אדום / 3 כפות סויה בזמן ריכוך הירקות עד לאידוי והמשך בישול של העגבניות. מי שאוהב חומוס חם יותר מומלץ לחמם את תכולת הפחית לפני הכניסה למעבד מזון. צנוברים ופטרוזיליה יעשירו גם הם את הטעם של המנה. בתיאבון!
חזור
arrows in button image

חומוס חריף

דניאל עמית
close icon

מצרכים:

  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח
    ״יכין״
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כפית מלח
  • תוספות: פלפל חריף קצוץ עם מעט שמן זית,
    ביצה קשה, פפריקה ושמן זית.

אופן ההכנה:

  • מרוקנים את תכולת הקופסה למעבד מזון (עם הנוזלים),
    מוסיפים חצי כוס טחינה גולמית, מיץ מחצי לימון ומלח
    וטוחנים למרקם חלק. בתיאבון!
  • טיפ:שמרו את החומוס בקופסאות קטנותובכל יום הקציבו מנה
חזור
arrows in button image

חומוס הפתעות

מעין שטרודל
close icon

מצרכים:

  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח
    ״יכין״
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כפית מלח
  • תוספות: שמן זית, ביצה קשה, שקדים קלויים,
    פטרוזיליה ופפריקה אדומה.

אופן ההכנה:

  • מרוקנים לקערה קופסת גרגירי חומוס עם הנוזלים, מוסיפים לימון,
    מלח, כמון וטחינה גולמית וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת
    חומוס במרקם חלק ואחיד. מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים שמן זית,
    מוסיפים ביצה קשה, שקדים קלויים, פטרוזיליה ופפריקה מתוקה
    ומגישים עם פיתות חמות. בתיאבון!
  • טיפ:את החומוס שמרו בקופסה אטומה אך לפני סגירתה עטפו את
    השכבה העליונה בניילון נצמד והצמידו למניעת קרום על החומוס.
חזור
arrows in button image

חומוס פטריות

רון יוחננוב
close icon

מצרכים:

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • שן שום כתושה
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח/פלפל שחור
  • לעיטור:
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שמן זית
  • לתוספת פטריות:
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קלוף וחתוך
    לרצועות דקות
  • 1 סלסלת פטריות טריות
    מכל סוג שאוהבים
    חתוכות לפרוסות
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • מלח/ פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • שופכים לתוך קערה עמוקה את תוכן קופסת החומוס ביחד עם הנוזל.
    בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את גרגירי החומוס עד לקבלת משחה
    אחידה. מוסיפים את הטחינה ושאר המרכיבים, מערבבים היטב
    עד שמתקבל ממרח חומוס סמיך.
  • הכנת תוספת הפטריות: מחממים מחבת עם שמן זית. מוסיפים את הבצל
    ומקפיצים עד הזהבה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומתבלים. מבשלים
    כ-5 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים והתבשיל מזהיב. מגישים חם מעל
    החומוס עם פיתות חמות. בתיאבון!
  • טיפ: אפשר לשמור עד 2-3 ימים במקרר
חזור
arrows in button image

חומוס סלק

עומר מילר
close icon

מצרכים:

  • 1 כוס גרגרי חומוס להכנת חומוס משובח של יכין
  • 1 קופסא סלק קוביות של יכין
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • 1 לימון
  • מי קרח
  • שמן זית
  • פטרוזיליה
  • מלח

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון טוחנים קוביות סלק של יכין ביחד עם גרגרי החומוס לקבלת קרם. מוסיפים את הטחינה הגולמית ומיץ הלימון וטוחנים.
    מוסיפים מי קרח במידת הצורך, לקבלת קרם חומוס חלק וסגלגל במרקם שאוהבים.
    מפזרים עלי פטרוזיליה טריים.
חזור
arrows in button image

חומוס בשר

יונית צוקרמן
close icon

מצרכים:

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • חצי כוס טחינה גולמית
  • שן שום
  • כפית לימון
  • קורט פלפל לבן
  • חצי כפית מלח
  • לתוספת הבשר:
  • בצל פרוס
  • קופסת פטריות
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • אבקת מרק פטריות
  • כורכום

אופן ההכנה:

  • שמים את כל חומרי החומוס במעבד מזון וטוחנים למשך דקה.
    אם רוצים מרקם משחתי אז טוחנים דקה נוספת.
    מעבירים לקופסה לחצי שעה במקרר להתייצבות.
    אופן הכנת המילוי: מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הבשר
    והפטריות וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה צבע. מוסיפים תבלינים
    ומערבבים הכל היטב. ממשיכים לטגן עוד דקה וזהו זה מוכן. בתיאבון!
  • טיפ: את החומוס שמרו בקופסה אטומה המונעת התחמצנות
חזור
arrows in button image

חומוס עם בשר/טבעוני

אפרת
close icon

מצרכים:

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת
    חומוס משובח ״יכין״ (כולל הנוזלים)
  • ½-¾ כוס טחינה גולמית
  • 2-3 כפות מיץ לימון
  • 1 שן שום
  • ¼ כפית כמון או יותר
  • 1 כפית סילאן (לא חובה)
  • לתוספת הבשר:
  • 3 כפות שמן זית או רגיל
  • 1 בצל גדול קצוץ דק דק
  • 2 ענפי סלרי קצוצים דק דק
  • 1 גזר גדול קצוץ לקוביות קטנטנות
  • 1 כפית מלח
  • ½-1 כפית בהרט
  • ½-¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית אבקת שום או 2 שיני שום כתושות
  • 400 גרם תחליף בשר טחון כמו
    טבעול/ביונד מיט/טבע דלי וכו׳ או בשר בקר/טלה טחון
  • ½ כוס צנוברים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה גס
  • 2-3 כפות שמן זית להגשה

אופן ההכנה:

  • לחומוס: במעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים לממרח חלק.
    טועמים ומוסיפים מלח, לימון, שום, כמון לפי הטעם.
  • ל"בשר": במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים את הבצל, גזר והסלרי ביחד כ-20-30 דקות תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את כל התבלינים למחבת עם הירקות ומערבבים היטב. מוסיפים את ה״בשר״, ״מפרקים״ אותו עם כף עץ לפירורים ומערבבים היטב עד שהוא מוכן מכל הכיוונים כעשר דקות. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים מכוסה עוד 20 דקות. מוסיפים קצת שמן אם המחבת נראית יבשה. טועמים ומוסיפים מלח/כמון/שום לפי הטעם. במחבת נפרדת קולים את הצנוברים על מחבת ללא שמן תוך ערבוב מתמיד. שומרים בצד. מכבים את האש ומוסיפים שליש בתיאבון!
חזור
arrows in button image