טיפים לבישול מרקים וקדרות

מיד כשטיפות הגשם הראשונות דופקות על החלון, נשלפים הסירים והמתכונים, ומתחילים לתכנן את עונת הקדירות והמרקים.
כדי לבשל נזידים טעימים ומזינים, רצוי להצטייד בסיר בעל תחתית עבה, ולצייד היטב את המקרר ואת המזווה כאחד.
במקרר כדאי להחזיק עשבי תיבול מגוונים, פקעות ושורשים, ואילו במזווה — שלל תבלינים ופחיות של קטניות מכל הסוגים.

הנה הטיפים שלנו לקדירות ולמרקים שתמיד מצליחים:

 

image
  1. מרבית הנזידים מתחילים בטיגון של בצל. אחרי שמשחימים אותו היטב להענקת טעם ועומק, אפשר להתחיל במלאכת הרכבת הקדרה.
    השמן עצמו חשוב מאד לתבשיל – השתמשו בשמן זית בעל טעמים ניטרליים לנזידים על בסיס עגבניות ובשמן צמחי משובח או בחמאה לתבשילים של ירקות כתומים.
  2. ירקות שורש – מעמיקים את הטעמים של התבשיל, ורצוי להשתמש בכמה שיותר סוגים – שורש פטרוזליה, סלרי, קולורבי וכמובן בצל, כולם יעניקו לנזיד טעמים עמוקים.
  3. עשבי תיבול – טימין, פטרוזיליה, כוסברה ועלי דפנה הם ידידיו הטובים של כל תבשיל קדרה. מי שלא אוהב עשבים במרק, יכול לצרור אותם ולהניח בשקית בד מיוחדת, אותה ניתן להוציא בתום הבישול.
  4. קטניות ודגנים – שעועית, חומוס, עדשים, אפונה או תירס. אפשר להוסיף ישירות מהקופסאות של יכין, ללא כל צורך בהשרייה ובבישול מוקדם.
  5. אם אתם אוהבים טעמים של מרק מוקרם – בתום הבישול ניתן לטחון חלק מהמרק למרקם חלק, ולערבב אותו עם הקטניות שנותרו שלמות.
decoration

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!