- השתמשו בפולפה (עגבניות חתוכות דק) של יכין למקסימום טעם ובריאות. העגבניות שלנו לא רק טעימות, אלא גם מכילות אחוז גבוה של ליקופן, נוגד חמצון טבעי מעניק לעגבניות את צבען האדום, ולכם – תוספת בריאות מהטבע.
- השתמשו אך ורק בביצים טריות, והוציאו אותן מהמקרר כרבע שעה לפני שתוסיפו אותן למחבת, כדי להביא אותן לטמפרטורת החדר.
- איך יודעים שהביצים מוכנות? כשהחלבון הופך משקוף ללבן והחלמון מבריק וצהוב במרכזו.
- מתחשק לכם להוסיף תוספות ברגע האחרון? גבינה בולגרית מפוררת, עלי תרד ועלי בזיליקום — את כולם אפשר להוסיף דקות ספורות לפני תום הבישול. אוהבים פלפלים? טגנו אותם במעט שמן זית עד ריכוך לפני שתוסיפו את הפולפה ליקופן.
- ואם לא מתחשק לכם לעבוד היום קשה במטבח, אתם מוזמנים להשתמש בפתרון הטעים והמהיר ביותר – רוטב השקשוקה של יכין בטעם מעט פיקנטי מעגבניות עסיסיות.