טיפים להכנת שקשוקה מעולה

שקשוקה אין מנה יותר ישראלית ממנה! ארוחת הבוקר או הערב האולטימטיבית בכל שולחן של משפחה ישראלית. לכל משפחה הסוד המיוחד שלה לשקשוקה. יש מי שאוהב אותה חריפה, יש מי שמוסיף פלפלים והמון שום ויש מי שאוהב אותה בכלל ירוקה, כמו פופאי — עם המון תרד ועשבי תיבול.

להלן הטיפים שלנו לשקשוקה מושלמת:

 

image
  1. השתמשו בפולפה (עגבניות חתוכות דק) של יכין למקסימום טעם ובריאות. העגבניות שלנו לא רק טעימות, אלא גם מכילות אחוז גבוה של ליקופן, נוגד חמצון טבעי מעניק לעגבניות את צבען האדום, ולכם – תוספת בריאות מהטבע.
  2. השתמשו אך ורק בביצים טריות, והוציאו אותן מהמקרר כרבע שעה לפני שתוסיפו אותן למחבת, כדי להביא אותן לטמפרטורת החדר.
  3. איך יודעים שהביצים מוכנות? כשהחלבון הופך משקוף ללבן והחלמון מבריק וצהוב במרכזו.
  4. מתחשק לכם להוסיף תוספות ברגע האחרון? גבינה בולגרית מפוררת, עלי תרד ועלי בזיליקום — את כולם אפשר להוסיף דקות ספורות לפני תום הבישול. אוהבים פלפלים? טגנו אותם במעט שמן זית עד ריכוך לפני שתוסיפו את הפולפה ליקופן.
  5. ואם לא מתחשק לכם לעבוד היום קשה במטבח, אתם מוזמנים להשתמש בפתרון הטעים והמהיר ביותר – רוטב השקשוקה של יכין בטעם מעט פיקנטי מעגבניות עסיסיות.
decoration

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!