מהשדה לצלחת – 10 עובדות שכדאי לכם לדעת על תהליכי הייצור של הקופסאות שלנו

       1. אצלנו ביכין כל חומרי הגלם העיקריים מגודלים בשדה:

-משפחת הקטניות: חומוס, עדשים, שעועית לבנה, תורמוס, אפונה, פול.

-משפחת הירקות: עגבניות, סלק.

-פירות: תפוחי עץ, לימונים.

-דגנים: תירס.

   2. תהליך הייצור כולו נמשך כ-4 שעות בלבד מרגע הקטיף ועד לסיום הייצור.
       תהליך הייצור קצר ויעיל וכולל:

       -שטיפה ומיון של התוצרת החקלאית.

      -בישול לטמפרטורה רצויה בזמן קצר ובלחץ גבוה. חלק המוצרים עוברים חיתוך או ריסוק.

      -אריזה הרמטית.

 

3. התהליך רציף וללא מגע יד אדם.

image

 

  1. בקופסאות שלנו אין חומרים משמרים!!! – הבישול היעיל והאריזה הייחודית הם המגינים על המוצרים לאורך חיי המדף שלהם.
  2. הבישול היעיל והקצר מעניק מרקם פריך וטעים לירקות ולקטניות.
  3. הבישול הקצר והיעיל שומר על מרבית הערכים התזונתיים של הירקות, הקטניות, הפירות והדגנים.
  4. תהליך האריזה מבוצע בחום, ללא כניסת חמצן – מה שמאפשר חיי מדף ארוכים למוצרים שלנו.
  5. אנו מקפידים על בקרה והבטחת איכות – כל התהליכים במפעלנו עוברים בקרת איכות קפדנית מהגידול בשדה, דרך התהליך, בדיגום לבדיקות מעבדה, ועד הגעת המוצרים אליכם הצרכנים. 
  6. הצוותים המקצועיים – את כל הידע, הטכנולוגיה ותהליכי הייצור הקפדניים מנהלים הצוותים המקצועיים של יכין: מהנדסים.ות, טכנולוגים.ות, אגרונומים.ות, צוותי תפעול ואריזה, והכול – במסירות ובאהבה.
  7. הוסיפו ירקות לחיים – בשגרת היום-יום העמוסה לא תמיד מוצאים את הזמן הדרוש לבישול והכנה של ירקות, דגנים וקטניות. שימוש במוצרים משומרים הוא דרך קלה, מהירה וזמינה להוסיף קטניות, דגנים וירקות לחיים שלנו.
decoration

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!