להלן הצעה ל"בר סלטים" שבועי:
יום ראשון: הוסיפו לסלט קוביות סלק! האריזות האישיות של הסלק שלנו מאפשרות להעשיר את הסלט בקוביות סלק ללא תוספת סוכר. הסלק מחבב ירקות ועלים ירוקים, וישתלב נהדר עם תוספת של קוביות גבינה מלוחה. כל שנותר הוא להוסיף שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ויש לכם סלט צבעוני, טעים ובריא.
יום שני: הוסיפו לסלט אפונה ירוקה! האפונה שלנו עוברת בישול קצר בטמפרטורה גבוהה, כך שהיא שומרת על רבים מערכיה התזונתיים. האפונה המתקתקה תשמח להשתדך לסלט המכיל מלפפונים, שמיר וביצה קשה — סלט שהוא ארוחה שלמה!
יום שלישי: הוסיפו לסלט תירס מהשדה! התירס שלנו בעל מתיקות טבעית, נארז מיד לאחר הקטיף ומבושל בישול קצר, השומר על מרבית ערכיו התזונתיים. חפשו את אריזת התירס בעלת הסימון הירוק, והוסיפו אותו לקוביות אבוקדו, עגבניות ופלפלים בשלושה צבעים.
יום רביעי: הוסיפו לסלט גרעיני חומוס! כולם יודעים שקטניות הן חברות. הן מקור מעולה לחלבון מן הצומח, ויש בהן מינרלים וסיבים תזונתיים. את החומוס שלנו אפשר להוסיף לפרחי ברוקולי טריים, גזר פרוס לעיגולים דקים, קוביות טופו או גבינה קשה ואגוזים קלויים.
יום חמישי: הוסיפו לסלט גרגירי תורמוס! התורמוס הוא האח הביישן של החומוס, ובהחלט כדאי לערוך עימו היכרות, כי הוא בריא, נימוח ומהווה תוספת מבושלת קלילה, ישירות מהאריזה הקטנה לסלט שיש בו עגבניות שרי, ארוגולה וקוביות מלפפונים.