תוספת

4 מנות

שעה ורבע זמן בישול

10 דקות הכנה

אורז בתנור ברוטב עגבניות וגבינות טבעוניות של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מצרכים:

  • 350 גר אורז לריזוטו
  • אריזה מוצרלה טבעונית מגורדת
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוץ דק
  • בזיליקום צרור קצוץ+ שלם
  • 3 קופסאות פולפה עגבניות (עגבניות חתוכות דק) של יכין 400 גרם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • פרמזן טבעוני

אופן ההכנה:

  • 01 קוצצים את הבצל ואת השום
  • 02 בסיר גדול מחמים 5-6 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל שתי דקות. לאחר מכן מוסיפים את השום ומטגנים גם אותו.
  • 03 מוסיפים את הפולפה (הפולפה העשויה מ 100% עגבניות מהשדה, חתוכות למרקם עדיין, ללא תוספת סוכר, מלח וללא חומרים משמרים) ומדללים עם כחצי כוס מים. מוסיפים מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ואז מורידים את האש ומשאירים את הסיר ברתיחה קלה משך חצי שעה. לקראת הסוף מוסיפים 10 עלי בזיליקום חתוכים גס עם הידיים
  • 04 אם צריך, מוסיפים עוד חצי כוס מים ומביאים שוב לרתיחה
  • 05 מכניסים את האורז ישר לתוך הרוטב ומבשלים שלוש דקות פחות מהזמן שרשום על האריזה, תוך כדי ערבוב בכף עץ
  • 06 מכבים את האש, מוסיפים 2/3 מהמגורדת וחצי מהפרמזן, ומערבבים טוב.
  • 07 מוזגים את האורז אל תוך תבנית שמתאימה לתנור, ומעל מפזרים את המגורדת ואת הפרמזן שנשארים. מוסיפים גם כמה עלי בזיליקום לקישוט.
  • 08 מכניסים לתנור חם (220 מעלות) לרבע שעה-20 דקות, עד שנוצר קראסט מלמעלה.
  • 09 מגישים חם ישר מהתנור

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!