תוספת

6-7 מנות

35 דקות בישול

35 דקות הכנה

אורז צהוב עם ירקות ושקדים

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • גזר גדול קלוף ומגורד בצד הרחב של פומפייה
  • בצל לבן בינוני קלוף ומגורד בצד הרחב של פומפייה
  • עגבנייה מגורדת בצד הרחב של פומפייה
  • 2 כפות שמן
  • 2 קוביות בריאבוע כורכום קצוץ מוקפא יכין
  • קוביית בריאבוע שום כתוש מוקפא יכין
  • קוביית בריאבוע ג'ינג'ר קצוץ מוקפא יכין
  • 1/4 כוס שקדים מולבנים או פרוסים
  • 1.5 כוסות אורז בסמטי שטוף ומסונן
  • כפית גדושה מלח דק
  • 3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

  • 01 מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את הגזר והבצל המגורדים, מערבבים היטב ומטגנים על אש בינונית כ- 6 דקות עד שהירקות מתרככים.
  • 02 מוסיפים לסיר את קוביות התיבול של סדרת בריאבוע-כורכום, שום כתוש, ג'ינג'ר והשקדים ומוסיפים לערבב עד שהקוביות נמסות.
  • 03 מוסיפים לסיר את האורז השטוף, העגבנייה המגורדת והמלח ומערבבים היטב.
  • 04 מוזגים בזהירות 3 כוסות מים רותחים, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
  • 05 מבשלים את האורז במשך 15-20 דקות ומכבים את האש, פותחים את המכסה מניחים מגבת מעל האורז ומכסים שוב, מניחים לאורז לעמוד כך מכוסה עם מגבת במשך עשר דקות נוספות.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!