01
מחממים שמן זית במחבת גדולה בעלת שוליים גבוהים מעל להבה בינונית, מוסיפים בצל וגזר ומטגנים 5 דקות, עד לריכוך קל.
02
מגבירים את הלהבה ומוסיפים בשר טחון. מרסקים ומפוררים את הבשר במחבת בעזרת כף עץ וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים והבשר משחים.
03
מוסיפים שום, מלח ופלפל וממשיכים לטגן דקה נוספת. יוצקים רוטב קובה למחבת, ממלאים את הקופסה במים ומוסיפים גם אותם למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 30-40 דקות, או עד שהבשר רך והרוטב מסמיך ומצטמצם.
04
מגישים חם על פסטה מחיטה מלאה מבושלת על פי הוראות היצרן.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.