קופסת 400 גרם מחית עגבניות קלה (פסאטה) יותר ליקופן יכין
קוביית שום מסדרת בריאבוע יכין
קוביית פטרוזיליה מסדרת בריאבוע יכין
1/2 כוס בזיליקום מופרדים מהגבעול
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
01
קולים את החצילים על אש גלויה או בתנור- 00 מעלות למשך כ- 5דקות, לאחר הקלייה להניח אותם בתוך מסננת כדי להפטר מעודף נוזלים וכשמתקררים מעט ניתן לקלף ולהניח שוב במסננת עד שנהיה מוכנים להגיש את המנה.
02
מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים שמן זית ומוסיפים פסאטה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
03
מוסיפים את קוביות התיבול, הבזיליקום והמלח לסיר, מערבבים היטב ומורידים את האש לבעבוע עדין. מבשלים כ- 10 דקות ומכבים את האש.
04
מניחים את החציל הקלוי והמקולף על צלחת הגשה יפה, בעזרת סכין "פותחים" את בשר החציל כמו מניפה, זה גם יפה וגם מקל על ההגשה כי החציל כבר פרוס
05
מתבלים את בשר החציל במלח גס ושמן זית ומוזגים מעל את רוטב העגבניות המתובל שהכנו, ניתן להגיש עם רוטב חם או קר, מה שמעדיפים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.