תוספת

10 מנות

35 דקות הכנה

בשר חציל קלוי, רוטב עגבניות ועשבים, טחינה גולמית

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 3 חצילים גדולים
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • מלח גס לפי הטעם
  • שמן זית לפי הטעם
  • לרוטב עגבניות ועשבים
  • 3 כפות שמן זית
  • קופסת 400 גרם מחית עגבניות קלה (פסאטה) יותר ליקופן יכין
  • קוביית שום מסדרת בריאבוע יכין
  • קוביית פטרוזיליה מסדרת בריאבוע יכין
  • 1/2 כוס בזיליקום מופרדים מהגבעול
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 01 קולים את החצילים על אש גלויה או בתנור- 00 מעלות למשך כ- 5דקות, לאחר הקלייה להניח אותם בתוך מסננת כדי להפטר מעודף נוזלים וכשמתקררים מעט ניתן לקלף ולהניח שוב במסננת עד שנהיה מוכנים להגיש את המנה.
  • 02 מכינים את הרוטב: בסיר קטן מחממים שמן זית ומוסיפים פסאטה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 03 מוסיפים את קוביות התיבול, הבזיליקום והמלח לסיר, מערבבים היטב ומורידים את האש לבעבוע עדין. מבשלים כ- 10 דקות ומכבים את האש.
  • 04 מניחים את החציל הקלוי והמקולף על צלחת הגשה יפה, בעזרת סכין "פותחים" את בשר החציל כמו מניפה, זה גם יפה וגם מקל על ההגשה כי החציל כבר פרוס
  • 05 מתבלים את בשר החציל במלח גס ושמן זית ומוזגים מעל את רוטב העגבניות המתובל שהכנו, ניתן להגיש עם רוטב חם או קר, מה שמעדיפים.
  • 06 מזלפים מעל החציל טחינה גולמית ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!