מרק

4 מנות

10 דקות בישול

10 דקות הכנה

גספצ'ו עם לביבות ירק

מרק קיצי, בריא ומרענן עם טוויסט מפתיע של לביבות ירק טעימות כתוספת.

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • למרק:
  • 400 גרם פולפה (עגבניות חתוכות דק) יכין
  • פלפל אדום, חתוך גס
  • מלפפון, חתוך גס
  • 1 כף חומץ
  • מלח לפי הטעם
  • ללביבות:
  • 1 קישוא, מגורר
  • 100 גרם אפונה עדינה יכין
  • 1 בטטה, מגוררת
  • צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
  • כוס פירורי לחם מקמח מלא
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לקישוט:
  • חתוך לקוביות קטנות 2 כפות פלפל אדום
  • 2 כפות מלפפון חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כפית עלי טימין טריים

אופן ההכנה

  • 01 מעבירים לבלנדר פולפה עגבניות, פלפל אדום, מלפפון, מוסיפים חומץ ומלח לפי הטעם וטוחנים דק.
  • 02 מעבירים לכלי ומכניסים למקרר.
  • 03 מניחים בקערה את הקישוא, האפונה והבטטה, וסוחטים היטב (בנוזלים ניתן להשתמש לציר או למרק). מוסיפים את פירורי הלחם, הביצים והתבלינים. מערבבים היטב ומניחים ל-10 דקות.
  • 04 מחממים את השמן. יוצקים כפות גדושות מהעיסה לשמן החם ומטגנים עד הזהבה, כ-2 דקות מכל צד.
  • 05 מוזגים את הגספצ׳ו, עורכים עליו את הקציצות ומקשטים בקוביות הפלפל והמלפפון ובעלי הטימין.
♥ טיפ מאיתנו

ניתן להעשיר את הגספצ׳ו בשמנת חמוצה או בגבינת לאבנה מעל. ניתן לאפות את הלביבות בתנור או בסיר טיגון מיוחד ללא שמן.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!