01
מכניסים את החומרים לקערה וטורפים היטב עם מזלג או מטרפה לקבלת בלילה אוורירית.
02
מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית עם מעט שמן זית, יוצקים את הבלילה, מכסים ומבשלים 3-4 דקות, עד להשחמה של תחתית החביתה.
03
מסירים את המכסה, מצמידים למחבת צלחת רחבה ובתנועה אחת מהירה, הופכים את המחבת עם החביתה לצלחת. מחליקים את החביתה חזרה למחבת כשצידה השחום פונה כעת מעלה. ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות עד שהחביתה משחימה בתחתית ומתייצבת.
04
מעבירים את החביתה לצלחת הגשה, פורסים ומגישים חם לצד סלט עלים רעננים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.