ארוחת בוקר

4 מנות

3-4 דק' בישול

15 דק' הכנה

חביתת ירק וספירולינה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה, קצוצים
  • 2 כוסות עלי תרד, קצוצים גס
  • 1/2 כוס מוצרלה חצי קשה, מגורדת
  • קוביית ספירולינה מסדרת בריאבוע
  • כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 01 מכניסים את החומרים לקערה וטורפים היטב עם מזלג או מטרפה לקבלת בלילה אוורירית.
  • 02 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית עם מעט שמן זית, יוצקים את הבלילה, מכסים ומבשלים 3-4 דקות, עד להשחמה של תחתית החביתה.
  • 03 מסירים את המכסה, מצמידים למחבת צלחת רחבה ובתנועה אחת מהירה, הופכים את המחבת עם החביתה לצלחת. מחליקים את החביתה חזרה למחבת כשצידה השחום פונה כעת מעלה. ממשיכים לטגן מספר דקות נוספות עד שהחביתה משחימה בתחתית ומתייצבת.
  • 04 מעבירים את החביתה לצלחת הגשה, פורסים ומגישים חם לצד סלט עלים רעננים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!