תוספת

2

15 דקות

15 דקות

חומוס בולונז של גל זהבי

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • כוס טחינה גולמית
  • לימון סחוט שלם
  • כמון
  • כפית שטוחה מלח
  • 2-3 שיני שום
  • פלפל שחור / לבן
  • 2 כפות שמן זית
  • לרוטב:
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 גזר
  • 1 בצל
  • ענפי סלרי
  • שיני שום 4
  • כפית סוכר
  • חצי פלפל חריף (לא חובה)
  • חצי כפית פפריקה חריפה / מתוקה
  • פחית עגבניות חתוכות דק (פולפה) של יכין
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה

  • 01 לרוטב: מטגנים במחבת את הבצל, הגזר והסלרי כשהם חתוכים לקוביות קטנות עם מעט שמן זית ומעט מלח ולאחר 3-4 דקות מוסיפים את השום והפלפל החריף עד לריכוך של כל הירקות ביחד.
  • 02 מוסיפים את פחית העגבניות וחצי כוס המים, המלח, הפלפל והפפריקה ומצמצמים מעט. במחבת חמה ונפרדת מטגנים את בשר הבקר עד להשחמה קלה ומאחדים עם הרוטב שיצרנו ומתקנים תיבול לפי טעם .
  • 03 לחומוס: במעבד מזון שמים את פחית החומוס של יכין עם הנוזלים שלה (הם עשירים בטעם וויטמינים ועוזרים לחיבור המרכיבים) עם כוס הטחינה ושאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך כמו שאוהבים .
כמה טיפים מזהבי

מי שאוהב חומוס סמיך ועשיר שיוסיף עוד טחינה עד שהוא מגיע למרקם הרצוי. לא להוסיף לחומוס מים בשום שלב. מי שרוצה להעשיר את הטעם של הרוטב יכול להוסיף חצי כוס יין אדום / 3 כפות סויה בזמן ריכוך הירקות עד לאידוי והמשך בישול של העגבניות. מי שאוהב חומוס חם יותר מומלץ לחמם את תכולת הפחית לפני הכניסה למעבד מזון. צנוברים ופטרוזיליה יעשירו גם הם את הטעם של המנה. בתיאבון!

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!