תוספת

2 מנות

5 דקות

10 דקות

חומוס פטריות של רון יוחננוב

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לחומוס:
  • קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס משובח ״יכין״
  • כוס טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון
  • שן שום כתושה
  • מלח/פלפל שחור
  • לעיטור:
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שמן זית
  • לתוספת פטריות:
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 סלסלת פטריות טריות מכל סוג שאוהבים חתוכות לפרוסות
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • מלח/ פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 01 שופכים לתוך קערה עמוקה את תוכן קופסת החומוס ביחד עם הנוזל .
  • 02 בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את גרגירי החומוס עד לקבלת משחה אחידה .
  • 03 מוסיפים את הטחינה ושאר המרכיבים, מערבבים היטב עד שמתקבל ממרח חומוס סמיך .
  • 04 הכנת תוספת הפטריות: מחממים מחבת עם שמן זית. מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד הזהבה .
  • 05 מבשלים כ-5 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים והתבשיל מזהיב. מגישים חם מעל החומוס עם פיתות חמות .
טיפ

אפשר לשמור עד 2-3 ימים במקרר.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!