עיקרית

4-5 מנות

40 דקות הכנה

חזה עוף במרינדת עשבי תיבול, דבש וחרדל

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1/2 קילו חזה עוף שלם חתוך לרצועות
  • בצל סגול גדול פרוס לפרוסות דקות
  • למירנדה:
  • קוביית בריאבוע כוסברה קצוצה מוקפאת יכין
  • קוביית בריאבוע בזיליקום קצוץ מוקפא יכין
  • קוביית בריאבוע שום כתוש מוקפא יכין
  • קוביית בריאבוע ג'ינג'ר קצוץ מוקפא יכין
  • כפית חרדל דיז'ון חלק
  • כפית דבש
  • מיץ לימון כפית אחת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כף שמן זית
  • 2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 01 מניחים בקערה את רצועות חזה העוף ופרוסות הבצל.
  • 02 מכניסים לקערה את מרכיבי המרינדה: קוביות תיבול של סדרת בריאבוע-כוסברה, בזיליקום, שום כתוש וג'ינג'ר, חרדל, דבש, מיץ לימון, מלח פלפל ושמן זית, מערבבים היטב.
  • 03 מניחים לעוף לשבת בתוך המרינדה ל-30 דקות לפחות, אפשר להכין את חזה העוף במרינדה מראש ולשמור בקירור עד ארבעה ימים, במידה ורוצים להכין מראש מומלץ להוסיף את מיץ הלימון רק לפני שמוכנים להתחיל לבשל.
  • 04 מחממים את השמן בפלאנצ'ה, מחבת פסים או מחבת רחבה על אש גבוהה, מוסיפים את העוף במרינדה ומקפיצים עד שהוא שחום ועסיסי משני הצדדים, בערך 4 דקות מכל צד.
  • 05 אפשר לאכול סתם כך, להכניס לכריך להוסיף לאורז או סלט.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!