ראשונה

6 מנות

10 דקות הכנה

חטיף פרחי ברוקולי בציפוי פירורי לחם פריכים מוגשים עם מטבל שום ופטרוזיליה לימוני

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • לפרחי הברוקולי:
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
  • קוביית שום כתוש מוקפא מסדרת בריבוע של יכין
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 700 גרם פרחי ברוקולי קפואים של יכין, מופשרים
  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • למטבל:
  • 1/2 כוס מיונז
  • 2 קוביות שום קפוא מסדרת בריאבוע של יכין
  • קוביית פטרוזיליה קצוצה מוקפאת מסדרת בריאבוע של יכין
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

  • 01 מכניסים לקערה את פירורי הלחם, גבינת פרמז'ן, קוביית שום כתוש מוקפא מסדרת בריאבוע של יכין, גרידת לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומעסים את פירורי הלחם עם היד עד לפיזור אחיד של כל המרכיבים.
  • 02 טובלים את פרחי הברוקולי בביצה הטרופה ולאחר מכן מעבירים אותם לקערת פירורי הלחם ומצפים אותם יפה אחד אחד. מניחים את פרחי הברוקולי המצופים על מגש מרופד בנייר אפייה ומעבירים לתנור למשך 10-12 דקות, עד שהם פריכים וזהובים. מעבירים לצלחת הגשה.
  • 03 מכניסים את כל מרכיבי המטבל לקערה קטנה, מערבבים היטב ומגישים עם פרחי הברוקולי.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!